Transport

 

MODALITĂŢI DE PLATA

Plata se poate efectua in 3 moduri:

1. Pay Pall  2. Sistem bancar  3. Curier

 

Livrarea produselor comandate se face prin curier, termenul de livrare standard este de 48 de ore, însă pentru că livrarea comenzilor se face printr-o terţă companie, pot aparea intarzieri.  Coletul va fi livrat la adresa specificată pe comandă.

 

Returul de marfă se acceptă în 10 zile de la primirea produsului.  Toate cererile de retur se adresează în scris pe adresa de e-mail   .............................  Dacă se doreşte returnarea mărfii din motive personale, costurile de retur urmează să fie suportate catre solicitant. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă sunt în ambalajele originale şi intacte.

 

Dacă motivele de retur se datorează furnizorului (erori de ambalare sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de catre furnizor. Produsele returnate trebuie să aibă ambalajele originale şi intacte pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsă şi invocată la retur.

 

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face în maxim 30 zile de la dată primirii coletului, prin virament bancar într-un cont bancar precizat de client, prin Mandat poştal sau altă formă agreată de comun acord.

 

Folosirea site-ului www.iuliabutnariu.ro, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Va recomandam sa cititi cu atentie textul integral in vederea folosirii site-ului in cele mai bune conditii

 

UTILIZATOR

Reprezinta persoana care acceseaza site-ul si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului site, indeplinind astfel toate cerintele si parcurgand toate etapele procesului de inregistrare.

 

UTILIZAREA SITE-ului

Informatiile publicate pe www.iuliabutnariu.ro sunt informatii de interes general despre brandul Iulia Butnariu si produsele comercializate. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale brandului Iulia Butnarii prevazute de legislatia in vigoare.

 

POLITICA DE GARANTIE

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.iuliabutnariu.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Utilizatorul este informat la finalizarea procesului de cumparare de perioada de garantie a produselor.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Continutul integral al site-ului, incluzand imagini, texte, scripturi si orice alte date este proprietatea www.iuliabutnariu.ro si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si brandul Iulia Butnariu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

CONFIDENȚIALITATE

Informatiile despre utilizatorii site-ului sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne la datele de contact.