Julia Toaders - Designer | SHOP

Informatii

  

CONT UTILIZATOR

Orice  utilizator are dreptul să-şi facă, în mod gratuit, cont pe www.juliatoaders.com. Va recomandăm să completaţi cu atenţie toate câmpurile formularului de inregistrare pentru ca in functie de aceste date profilul dvs ne va ajuta la livrarea comenzilor.

 

  COŞ DE CUMPĂRĂTURI

O dată ce aţi identificat un produs care se potriveşte dorinţelor dumneavoastră, selectaţi culoarea şi mărimea şi apăsaţi butonul "Adaugă în coş". De fiecare dată când adăugaţi un produs în coş veţi fi direcţionat în pagina coşului de cumpărături. Aici aveţi posibilitatea să actualizaţi cantitatea produselor pe care intenţionaţi să le comandaţi sau să renunţaţi la unul sau mai multe produse.

 

Apăsaţi butonul "Continuă cumpărăturile" în cazul în care doriţi să navigaţi în continuare prin magazin şi să adăugaţi alte produse în coş. În cazul în care doriţi să modificaţi cantitatea unor produse nu uitaţi să daţi click pe butonul "Actualizează coş". Pentru a trece la următorul pas apăsaţi butonul "Finalizează comanda". După introducerea datelor și a modalității de plata apăsați butonul ”Trimitere comandă”.

 

La prima achizitie de pe site-ul nostru primiti un voucher in valoare de 50 RON pe care il puteti utiliza la al doilea produs cumparat. Sistemul va scadea automat din suma initiala valoarea voucherului, astfel ca dvs veti plati cu 50 RON mai putin.

 

In cazul în care considerăm că datele sunt reale şi corecte, în cel mai scurt timp de la trimiterea comenzii, veţi fi contactat pentru confirmarea acesteia. Comenzile se onorează în ordinea sosirii acestora. Ne rezervăm dreptul de a nu opera comenzile in cazul carora considerăm că datele personale sunt incomplete sau dacă posibilul client nu a confirmat comanda.

 

Coletele se trimit doar după ce operatorii noştri confirmă existenţa tuturor produselor în stoc şi doar după ce clientul confirmă corectitudinea informaţiilor despre adresa de livrare.

 

 

TERMENI SI CONDIŢII

 

MODALITĂŢI DE PLATA

Plata se poate efectua in 3 moduri:

1. Pay Pall  2. Sistem bancar  3. Curier

 

Livrarea produselor comandate se face prin curier, termenul de livrare standard este de 48 de ore, însă pentru că livrarea comenzilor se face printr-o terţă companie, pot aparea intarzieri.  Coletul va fi livrat la adresa specificată pe comandă.

 

Returul de marfă se acceptă în 10 zile de la primirea produsului.  Toate cererile de retur se adresează în scris pe adresa de e-mail   .............................  Dacă se doreşte returnarea mărfii din motive personale, costurile de retur urmează să fie suportate catre solicitant. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă sunt în ambalajele originale şi intacte.

 

Dacă motivele de retur se datorează furnizorului (erori de ambalare sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de catre furnizor. Produsele returnate trebuie să aibă ambalajele originale şi intacte pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsă şi invocată la retur.

 

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face în maxim 30 zile de la dată primirii coletului, prin virament bancar într-un cont bancar precizat de client, prin Mandat poştal sau altă formă agreată de comun acord.

 

Folosirea site-ului www.juliatoaders.com, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Va recomandam sa cititi cu atentie textul integral in vederea folosirii site-ului in cele mai bune conditii

 

UTILIZATOR

Reprezinta persoana care acceseaza site-ul si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului site, indeplinind astfel toate cerintele si parcurgand toate etapele procesului de inregistrare.

 

UTILIZAREA SITE-ului

Informatiile publicate pe www.juliatoaders.com sunt informatii de interes general despre brandul Julia Toaders si produsele comercializate. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale brandului Julia Toaders prevazute de legislatia in vigoare.

 

POLITICA DE GARANTIE

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.juliatoaders.com beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Utilizatorul este informat la finalizarea procesului de cumparare de perioada de garantie a produselor.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Continutul integral al site-ului, incluzand imagini, texte, scripturi si orice alte date este proprietatea www.juliatoaders.com si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si brandul Julia Toaders va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

CONFIDENȚIALITATE

Informatiile despre utilizatorii site-ului sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne la datele de contact.